Σ’ έναν κομψό χώρο με casual αισθητική, o sommelier Χρήστος Παπαδόπουλος καταφέρνει να συγκεντρώσει περισσότερες από 400 επιλογές κρασιού, πολλές από τις οποίες προσφέρονται και σε ποτήρι, δημιουργώντας ένα στέκι που «φρεσκάρει» την έννοια του wine bar, επαναπροσδιορίζοντας τη σχέση του φαγητού με το κρασί. Στην wine list, που συνεχώς ανανεώνεται, βρίσκουμε μερικά από τα δημοφιλέστερα κτήματα, ετικέτες απ’ όλο τον κόσμο και από νέους παραγωγούς που αξίζει να δοκιμάσουμε, αλλά και παλιές σοδειές αγαπημένων οινοποιείων.